Visc de lloguer

CONDICIONS

Aquesta assegurança cobreix el CONTIGUT amb 9.000€, és a dir que en cas de sinistre l'assegurat rebrà fins a la quantitat màxima indicada per les seves pertenences.

Aquesta assegurança no cobreix estructures de construcció d'origen, que correspondria a la part que s'anomena CONTINENT.

Les causes que podrien provocar un sinistre i queden cobertes al 100% són:  incendi, explosió, extinció, llamp, demolició, desenrunament, despeses de salvament, bombers, vandalisme, pluja, vent, pedregada, neu, impacte, inundació, fum, caiguda de naus i ones sòniques.

L'assegurança cobreix un màxim de 1.200€ per sinistre (sense limitació de sinistres) en les següents incidències: trencament de vidres, miralls, llunes, marbres, y sanitaris

Inclou una cobertura de Responsabilitat Civil per l'inquií/ina com a cap de família, per valor de 150.000€ i es fa càrrec de fiances judicials i defensa jurídica, o assistència jurídica en reclamació per danys.

A diferència de la majoria de les assegurances  del mercat, aquesta també inclou responsabilitat civil en danys per aigua a tercers i servei de bricolatge (tres hores anuals sense material).

Formulari de contractació

    En activar la casella, s'accepten les condicions particulars de la pòlissa i la política de privacitat